4030 Debrecen, Repülőtéri út 12. +36302765926 info@detka.hu

Rólunk

DETKA Oktató Kft.

Több mint 10 év tapasztalat.

A DETKA Oktató Kft. Magyarországon 2013 óta egyedülálló módon, a vonatkozó nemzetközi jogszabályoknak megfelelően biztosít repülőtéri tűzoltók számára elméleti és gyakorlati képzéseket Debrecenben. A képzés helyszínén egy Airbus A350 és egy Airbus A320 típusú repülőgép, illetve egy Eurocopter EC135 / Airbus H135 légijármű méreteivel megegyező szimulációs berendezés, valamint egy pszichikai mászóketrec pálya, azaz egy SCBA labirintus áll rendelkezésre. Az Airbus A320 típusú tűzszimulációs berendezésünk kerozinnal is üzemeltethető, amely még inkább elősegíti a résztvevők felkészítését az esetleges valós események során szükséges beavatkozásokra. Mindemellett infrastruktúránk, magasan képzett és több évtizedes tapasztalattal rendelkező instruktoraink és képzési tematikáink alkalmasak mind a hivatásos, mind a létesítményi tűzoltó szolgálatok folyamatos tréningezésére is. A mérethű gyakorlóeszközök mellett fontos kiemelni, hogy oktatótermünkben a képzéseken résztvevők kényelmes környezetben sajátíthatják el az elméleti ismereteket.

A DETKA Oktató Kft. a civil és katonai repülőtereken, illetve a kórházi heliportokon szolgálatot teljesítő tűzoltó és egyéb kapcsolódó állományok oktatásán túl, 2023-ban egy új portfóliót is elindított. Az idei évtől létesítményi tűzoltóságot is üzemeltet vállalatunk a BMW Group Gyár Debrecen telephelyén.

Alapvető célkitűzésink között nem csupán a tűzoltó állományok színvonalas képzése, valamint folyamatos elméleti és gyakorlati tudásuk fejlesztése, hanem a különböző üzemekben magas szinten történő tűzmegelőzés és tűzvédelem is szerepel. Legfőbb célunk, hogy átfogó tűzoltó kiképzést nyújtsunk, elsősorban a reptéri tűzoltóknak, amely során a képzésben résztvevők felkészülnek a valós kényszerhelyzeti eseményekre, magas szintű ismereteket, készségeket sajátítanak el és magabiztosságot szereznek a repülőtéri tűzoltás és mentés terén.

DETKA firefighters
További tevékenységeink

A kényszerhelyzet felszámolási oktatáson felül a következőket kínáljuk

Repülőtéri személyzet képzése

Védelmi ellenőr, fegyveres biztonsági őr, rendőrség, mentők, földi kiszolgálási személyzet képzése

Virtuális valóság képzések

Tűzoltógépjárművek és repülőtéri földi kiszolgálási eszközök használatának szimulátoros oktatása

Létesítményi tűzoltóság és mentőszolgálat biztosítása

A DETKA Oktató Kft. saját állományú tűzoltó és mentő szolgálata által

DETKA firetruck
DETKA ambulance

Komplex vészhelyzetek lebonyolítása

Vészhelyzetek lebonyolításának támogatása riasztó-, drón- és megfigyelőrendszerekkel

Workshop szervezés

Speciális képzés, egyedi igényekre szabva

Tűzvédelmi tanácsadás

Szaktanácsadás nyújtása, csapatunk több mint 10 éves szakmai tapasztalatára alapozva

© DETKA Oktató Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by HTML Codex
Distributed by: ThemeWagon