4030 Debrecen, Repülőtéri út 12. +36302765926 info@detka.hu

Társadalmi felelősségvállalás

DETKA ÖNKÉNTES TŰZOLTÓ EGYESÜLET

A Vállalati Társadalmi Felelősségvállalásunk részeként megalapítottuk az első civil szervezetünket, a DETKA Önkéntes Tűzoltó Egyesületet.

Évtizedes tűzoltói és kiképzési tapasztalattal rendelkező csapatunk elkötelezetten építi a következő tűzoltó generációt. Hisszük, hogy az életmentés fontosságának biztosítása gyermekeinkben rejlik.

A cél az, hogy úgy oktassuk őket, hogy élvezzék a tanulást, és játék közben szerezzék meg azokat az ismereteket, amelyekkel a jövő nagy hőseivé válhatnak.

DETKA ÖTE
Elektromobilitás

Zölden és biztonságosan, ÉRTED!

Az elektromos járművek technológiai fejlődése az elmúlt években jelentős lendületet kapott, a folyamatos innováció pedig lehetővé teszi, hogy a hagyományos üzemanyag-fogyasztás csökkentése mellett az elektromos hajtás előnyeit élvezhessük. A hibrid és elektromos autók rendkívül innovatív technológiák, azonban fontos tudni, hogy bizonyos kockázatok is társulnak hozzájuk.

A HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. támogatásával készült videónkban ezen kockázatokat mutatjuk be, illetve hasznos tanácsokkal is szolgálunk a biztonságos közlekedés érdekében.

© DETKA Oktató Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by HTML Codex
Distributed by: ThemeWagon